Combitrekking van hutten en tent doorheen het kleinere massief van de Belledonne. (08/07-14/07 2019)
Ergens ten noorden van Grénoble ligt het massief van de Belledonne te blinken. Met zijn 60 op 10 km niet meteen het meest indrukwekkende van de Alpen, maar juist van snee voor onze trekking.
Er staan een paar mooie hutten en er zijn glinsterende meertjes of klaterende bergriviertjes genoeg om onze tenten bij op te stellen. We splitsen de overnachtingen mooi in de helft. Drie met wat meer comfort (halfpension) en drie in de openlucht (tent en vriesdroogmaaltijden).
We trekken door bossen, over hoge kammen, pikken hier en daar een wandeltop mee en dit alles gebeurd over een terrein van T2 tot T3. De paadjes zijn soms wat rotsachtig en er zit al wel eens een blokkenveld tussen.

Deze tocht is ideaal voor mensen met reeds wat ervaring in meerdaagse tochten en een trekking rugzak, die eens willen proeven van het kamperen.
Deze tocht kost voor leden van BPA en Hiking Advisor 380 euro. Voor andere leden van KBF 440 euro. Door light lid van BPA te worden (25 euro voor een jaar) omzeilt u voor een deel deze meer kost. Inbegrepen zijn een verplaatsing daar, drie overnachtingen halfpension in een berghut, begeleiding, een annulatieverzekering en een voorbereiding dag. Deze zal plaats vinden op de avond van 30/04 Bivak opstellen en in de tent slapen en 01/05 een tocht om jullie conditie en staptechniek te bewonderen.
Inschrijven kan uitsluitend via de BPA website www.bpa.be onder de rubriek activiteiten.


Yanick en Steven